BİLECİK / PAZARYERİ - Beşeylül İlkokulu

KÜTAHYA VALİLİĞİ'NİN GEZİCİ MOTİVASYON ve EĞİTİM TIRI ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

Okulumuz öğrencilerinin motivasyonlarını artırmayı iletişim, liderlik, girişimcilik becerilerini  ve özgüvenlerini  geliştirmeyi amaçlayan Gezici Motivasyon ve Eğitim Aracı ile güzel verimli zaman geçirdiler

Öğrencilerimiz için ilçemize gelen Kütahya Valiliği Gezici Motivasyon ve Eğitim tırında   Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Kudret Armağan hocamız öğrencilerimizi hem  eğlendirdi hem de eğiten ve öğreten eğitimler verdi.Yapılan etkinlikler arasında  beyin egzersizlerinden, etkili iletişime, doğru nefes almadan odaklanmaya kadar birçok alanda zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlayacak oyunlar oynandı  boyama etkinliği ve  ahşap  maket  yapımı eğitimi verildi. İlkokul ve ortaokul öğrencilerimiz hem eğlenerek hem de öğrenerek  güzel zaman geçirdiler. Etkinliğin sonunda öğrencilerimize, öğrencilerimizin yaptıkları oyuncaklar,  boyama takımları,dergiler ve  bez çantalar hediye edildi. Bu etkinliğe vesile olan Kütahya Valiliği'ne, İlçe Kaymakamımız'a, İlçe Belediye Başkanı'mıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müze teşekkür ederiz.

13-02-202313-02-202313-02-202313-02-2023

Yayın: 13.02.2023 - Güncelleme: 13.02.2023 11:37 - Görüntülenme: 88