BİLECİK / PAZARYERİ - Beşeylül İlkokulu

0 (228) 381 20 62
YENİ MAH. MEZARLIK SK. NO: 3 İÇ KAPI NO: 26 PAZARYERİ / BİLECİK
Vizyon
Öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlayan;düşünen,sorgulayan,okuyan,araştıran,toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ruhen,bedenen ve zihnen sağlıklı bireyler yetiştiren bir model okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi;Milletimizin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş,Atatürkçü ve Bilimsel Düşünceyi rehber edinmiş,Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş,Doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren,Dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, Kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir. Her Türk çocuğunu Mili Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak temel bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, onları ilgi, istidat, ve kabiliyetleri doğrultusunda Milli ahlak anlayışına uygun olarak yetiştirmek.
08:40 - 12:00 13:30 -15:00
Doğalgaz - Kombi
Karayolu
İlçe merkezi
İl merkezine 30km.
Sportif Etkinlikler
2022-22023 eğitim öğretim yılında okulumuz öğrencileri il satranç turnuvasında farklı yaş gruplarında üç öğrencimiz il üçüncülüğü başarısı elde etmiştir.
İki öğretmenimiz e-twinning projesi kapsamında ulusal kalite etiketi almıştır.